Allen Coliban și-a recunoscut înfrângerea: „Sunt convins că și mulți dintre voi simțiți același regret adânc (…). Am nevoie de voi, mai mult ca oricând”

ww.foto-solomon.com

Allen Coliban (USR) și-a recunoscut înfrângerea, în fața lui George Scripcaru (PNL), în urma scrutinului de duminică, 9 iunie. Coliban a reușit să atragă  18.151 de voturi din municipiul Brașov, reprezentând 41,18% din totalul voturilor exprimate. Contracandidatul său, George Scripcaru, a obținut, în schimb 22.130 voturi (50,21%).

Rezultatele complete la alegerile pentru Primăria Brașov, AICI.

Am pierdut alegerile la Primăria Brașov. Îmi asum această înfrângere și sunt convins că și mulți dintre voi simțiți același regret adânc. Îmi pare rău.

Vă mulțumesc pentru tot sprijinul pe care mi l-ați acordat. Pentru toată energia. Pentru toate încurajările. Pentru curajul pe care l-ați avut, mulți dintre voi, de a vă asuma o susținere publică a campaniei mele. Doar cine nu a locuit în Brașov în ultimii 20 de ani nu înțelege dimensiunea curajului vostru.

De multe ori m-ați întrebat „cum e, mai poți?” Da, mai pot! Lucrurile nu se opresc aici. Sunteți peste 45.000 de brașoveni care mi-ați acordat încrederea, cu peste 10.000 mai mulți decât în 2020. O creștere similară avem și la Consiliul Local, unde Alianța Uniți pentru Brașov va avea 11 sau 12 mandate. Cu puterea dată de voi ne vom lupta, în continuare, pentru binele orașului nostru.

Allen Coliban a anunțat, de asemenea, că în perioada următoare va veni cu un plan pentru următorii ani:

Mai am 3 luni și jumătate din actualul mandat, pe care îl voi duce până la capăt. Voi folosi acest timp pentru a finaliza o parte dintre proiectele începute și pentru a face ireversibile cât mai multe dintre lucrurile bune care s-au întâmplat în acești ani și pe care mulți dintre voi le-ați apreciat.

Acestea fiind spuse, e momentul să spun: Felicitări învingătorului! Chiar dacă noi ne-am mobilizat ca niciodată, a reușit să convingă mai mulți brașoveni decât noi iar la final a câștigat democrația, printr-o reprezentativitate sporită a votului (creșterea, în cifre, pe segmente de vârstă, o vedeți mai jos). La ora 13:00, la sediul USR Brașov, vom avea o conferință de presă în care vom analiza rezultatul alegerilor locale.

2 Comentarii

    • Asa e, eu nu am mers, dar dacă mergeam tot pe Scripcaru îl votam 🤣🤣🤣 7 semafoare pe Calea București NESINCRONIZATE suntem în 2024 la naiba, asta chiar e bătaie de joc! Drum bun Coliban, ne-ai arătat ce poți….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.