„Bookmaking Extravaganza” ajunge la Bastionul Țesătorilor din Brașov pe 7 iulie 2024

Bastionul Țesătorilor din Brașov va găzdui, în 7 iulie, de la ora 11.30, evenimentul „Bookmaking Extravaganza”, un atelier-spectacol inovator destinat copiilor. Organizat de scriitoarea Luminița Alexandru și Alexandru Ciubotariu, cunoscut sub numele de Pisica Pătrată, evenimentul își propune să le arate celor mici cum se crează o carte de benzi desenate, într-un mod distractiv și creativ.

„Bookmaking Extravaganza” include o instalație artistică pop-up, decoruri, momente interactive și o sesiune de desen. Atelierul nu doar că îi familiarizează pe copii cu lectura, dar le stimulează și imaginația, oferindu-le inspirația și elanul necesare pentru a-și crea propriile povești și desene.

La finalul evenimentului, va exista și un moment dedicat autografelor, unde copiii vor avea ocazia să obțină semnături de la Luminița Alexandru și Alexandru Ciubotariu.

Participarea la acest eveniment este gratuită, însă locurile sunt limitate. Cei interesați sunt rugați să se înscrie până la data de 4 iulie 2024, trimițând un email la adresa asociatiaforums@gmail.com.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.