Fântâna arteziană din Parcul Central Nicolae Titulescu mai rămâne o perioadă „pe uscat”. Ce explicație a oferit Primăria Brașov

Deși suntem în plină caniculă, fântâna arteziană din Parcul Central Nicolae Titulescu din Brașov, care mai reușea cât de cât să mai răcorească atmosfera este tot „pe uscat” .

În urmă cu mai bine de o lună, fântâna a fost înconjurată cu un gard de șantier, iar de atunci așa a rămas. Lucrurile nu se vor schimba prea curând pentru că Primăria Brașov și firma care ar trebui să o repare, RIAL SRL (aflată în subordinea Consiliului Local Brașov) s-au împotmolit în proceduri.

Mai exact, la această fântâna au fost prevăzute lucrări mai ample, inclusiv la sistemul de pompare a apei, cât și la hidroizolație. RIAL a stabilit necesarul de piese și de lucrări, a făcut calculele, numai că nu a putut avansa din cauza lipsei unor clauze în contractul încheiat cu Primăria Brașov, în baza căruia se fac reparațiile la fântânile arteziene și la cișmelele din oraș.

„Deoarece o parte din piesele necesare nu erau prevăzute în acordul cadru, a trebuit să modificăm acest acord. Acum suntem în procedură”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Reamintim că în urmă cu o lună, Primăria Brașov anunța că lucrările la arteziana din Parcul Central Nicolae Titulescu vor fi gata la jumătatea lunii iunie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.