Fly Lili nu reușește să ajungă pe „linia de plutire”, iar „victimă colaterală” este și Aeroportul Internațional Brașov

Promovată drept o soluție salvatoare pentru Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav, compania românească Fly Lili continuă să aibă probleme. Astfel, miercuri, printr-o postare pe rețelele de socializare, operatorul aerian a anunțat:

„Suntem nevoiți să extindem perioada de anulare a zborurilor noastre până la data de 2 august 2024, inclusiv. Deși am depus toate eforturile necesare pentru a înregistra aeronava în AOC-ul nostru (Certificatul de Operator Aerian -. n.red.), avem nevoie de mai mult timp pentru a finaliza formalitățile. Pentru reprogramarea zborurilor sau rambursarea integrală, vă rugăm să completați formularul de pe site-ul nostru: www.flylili.com/en/contact sau să ne contactați în call-center: +40 318 284 210 (Luni-Vineri: 9.30 AM – 5.30 PM)”.

Aceasta este a doua perioadă de anulare a zborurilor operatorului, prima fiind anunțată în 30 iunie. Prima anulare ar fi trebuit să se încheie în 14 iulie, dată la care Fly Lili a anunțat că va relua cursele aeriene de pe aeroportul de la Ghimbav.

Fly Lili a început să pună în vânzare biletele pentru zborurile de la Brașov la începutul lunii mai, pentru 9 destinații, respectiv Munchen, Nurnberg, Stuttgart (Germania), Bologna, Roma, Milano (Italia), Barcelona (Spania), Salonic (Grecia), Istambul (Turcia). 

Compania aeriană românească a operat vineri, 28 iunie 2024, primele sale zboruri comerciale regulate, de la aeroportul din Braşov spre aeroporturile din Munchen și Stuttgart (Germania). În data de 30 iunie aceasta ar fi trebuit să inaugureze alte trei rute, de la Braşov spre aeroporturile din Roma, Milano (Italia) și Salonic (Grecia). Însă, cu circa 12 ore înainte, compania aeriană Fly Lili a decis să anuleze zborurile spre cele trei destinații, până în data de 4 iulie.

În ziua de 1 iulie 2024 aceasta a operat zborurile dintre Brașov și Munchen și Stuttgart (Germania), dar o zi mai târziu a decis să suspende temporar toate rutele de la Brașov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.