Noi trasee pentru liniile RATBV 411 și 412. Autobuzele de pe linia 412 ajung la pavilionul de la Sânpetru al Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov

RATBV a prelungit, începând cu data de 1 august traseul liniilor metropolitane 411 și 412, care fac legătura între municipiul Brașov și comuna Sânpetru. Astfel, linia cu indicativul 411 are traseul pe străzile Calea Hărmanului – Republicii – Zaharia Bârsan, cu cinci stații noi, respectiv Calea Hărmanului 2, Republicii, Centru, Biserica Ortodoxă și Cartier. Prin configurarea noului traseu nu vor mai fi deservite stațiile Galaxiei  și Calea Hărmanului 1, ambele pe sensul de deplasare spre Brașov.

În ceea ce privește linia cu numărul 412, aceasta va parcurge suplimentar zona determinată de străzile Bodului – Pășunii – Meschenndorfer – Aeroportului, cu trei noi perechi de stații, respectiv Lacurilor, Aerodrom și Spital. Această linie deservește Pavilionul de la Sânpetru al Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov, unde, din data de 1 august au fost mutate două secții de psihiatrie din clădirea de pe strada Prundului din Brașov.

Autobuzele de pe linia 411 efectuează 28 curse în zilele lucrătoare, 10 curse sâmbăta și șapte curse duminica, iar pe linia 412 are programate câte cinci curse pe zi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.