Primarul (încă) în funcție ne trage de urechi. De ce este presa de vină pentru rateurile administrative ale lui Coliban?

Ne cerți că nu avem deontologie… Și asta fiindcă că am îndrăznit să-ți amintim promisiunea făcută oamenilor de pe Carierei, rămași fără case după incendiul la imobilul lor. Promisiune care nu se regăsește pe ordinea de zi publicată a  ultimei ședințe de plen.

Ne spui că ce ai făcut tu nu a fost o promisiune, ci o propunere.

Ce nu știi tu, în multitudinea ta de cunoștințe (sau nu te au învățat consilierii tăi oficiali sau neoficiali), este că în asemenea cazuri sensibile, când vii și faci publică o astfel de informație, creezi așteptări. Iar pentru oameni, așteptările astea sunt echivalente cu promisiunile. Nu trebuie sa rostești neapărat cuvântul “promit!”

(Stii… E ca atunci în 2019-2020, când ai făcut 1001 promisiuni de tot felul, doar pentru ca în 2024, pe majoritatea să ți le iei cu tine la Camera Deputaților, în speranța că le vei aduce înapoi în campania din 2028 și vei mai convinge…)

Ne spui că se lucrează la proiectul de HCL pentru imobilul de pe Carierei și că va fi introdus pe lista punctelor suplimentare in ședința de vineri. (Apropo! Dacă ai fi citit știrea, ai fi văzut că am precizat și asta…) Că tu ai cerut grăbirea procesului. Atunci, de ce nu ai pus punctul ăsta pe ordinea de zi? Ai fi creat presiunea de care este nevoie pentru urgentarea proiectului!

Înțeleg că nu suporti sub nicio formă critica. De aia probabil ne vorbești despre necesitatea de a avea “puțină deontologie” în presă, dând astfel startul armatei tale de postaci să ne jignească în fel și chip. E ok! Suntem pregătiți și de asta. Nu ar fi prima dată când o faceți (vezi materialul în care am dezvăluit că drumul Gorița a fost avizat chiar de către un membru USR și care a declanșat Jihad-ul împotriva noastră).

Am înțeles una și bună din felul în care ne cerți tu: că tu ești un administrator și un comunicator excelent, iar noi niște răi care nu te apreciem. Și încă ceva: că  deontologi, în viziunea ta, sunt numai acei colegi din presa națională care atunci când fac anchete sau vorbesc despre incompetenți, vizează targetat doar PSD/ PNL/AUR; atunci când fac mișto văd numai de AUR/SOS/PSD/PNL, iar când dau exemple negative, nu au auzit în viața lor de USR.

PS: Sper din suflet că vreun consilier de-ai tăi a scris postarea. Nu de alta, dar dacă ai fost tu, postând același mesaj pe cel puțin șapte grupuri de social media, doar ca să ne cerți că te criticăm e trist. Trist rău!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.