„Ora de Biserica Neagră”. Ghidaje şi concerte gratuite pentru elevi

În perioada 2 – 5 aprilie Biserica Evanghelică C.A. din România – Parohia Braşov pune la dispoziţia profesorilor şi elevilor un program special de vizitare şi ghidaje în Biserica Neagră.
Reprezentaţii Bisericii spun că ghidajele gratuite fac parte din programului naţional „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”

De marţi până vineri programul de vizitare va fi prelungit până la ora 19:00, iar tineri voluntari vor realiza ghidaje gratuite pentru grupurile de elevi din jumătate în jumătate de oră începând cu ora 10:00. În zilele de marţi, miercuri şi joi, de la ora 12:00 la 12:20, organiştii Bisericii Negre vor oferi scurte recitaluri la orga Buchholz pentru grupurile care se vor afla în incinta bisericii în acest interval.

„După experienţa anului trecut, când foarte multe grupuri de elevi au vizitat Biserica Neagră în acea săptămână altfel, am găsit potrivit să venim în întâmpinarea dascălilor prin oferirea unui program special pentru această perioadă. ’Ora de Biserica Neagră’ va începe doar de marţi, 2 aprilie, deoarece luni biserica va fi închisă în a doua zi a Paştelui evanghelic”, a declarat preotul Peter Demuth.

Costul biletului de intrare pentru elevi este de 2 lei.

Începutul lunii aprilie marchează şi trecerea la programul de vară al Bisericii Negre.  Edificiul va putea fi vizitat de marţi până sâmbătă de la ora 10:00 la 19:00 şi duminca de la 12:00 la 19:00.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.