Ioan Adam: „Liviu Dragnea este Dumnezeu?”

Copy of i adam

După ce vicepremierul Liviu Dragnea a declarat la Sibiu, în timpul conferinţei prvind regionalizarea, că, din punctul lui de vedere, Sibiul  “are multe argumente şi motive pentru a fi reşedinţă a regiunii”, deputatul braşovean Ioan Adam (PSD) a reacţionat : „Dragnea este Dumnezeu?”.

Parlamentarul braşovean a mai afirmat că sediile administrative ale regiunilor vor fi stabilite în urma unor criterii aproape obiective, care vor fi cuprinse intr-o lege a regionalizării”. „Acest act normativ, care va decide cine îndeplineşte cerinţele, este în durerile facerii. Durerile sunt a la long”, a declarat Adam.
Pe de altă parte, senatorul braşovean Viorel Chiriac (PSD), i-a luat apărarea vicepremierului, afirmând că  „declaraţiile lui Dragnea reprezintă un punct de vedere personal, nu unul oficial”. De altfel, colegul lui de partid, deputatul Emil Niţă a spus că nici în interiorul USL, nici al PSD, „discuţiile privind regionalizarea şi stabilirea capitalelor nu sunt încheiate”. Niţă susţine, că pe lângă argumentele economice, sociale, geografice sau istorice, Braşovul mai are un punct forte: „Avem doi miniştri, pe Constantin Niţă, dar şi pe Titus Corlăţeanu care, din moment ce a fost parlamentar de Braşov timp de două mandate, este tot de-al nostru”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.