Braşov vs. Sibiu 0-1! Vicepremierul Liviu Dragnea: „Il voi susţine pe Klaus Iohannis pentru funcţia de preşedinte de regiune dacă va candida”

 

Dragnea

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării Regionale, a declarat joi, într-o conferinţă la Sibiu, că îl va susţine pe prim-vicepreşedintele PNL, primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, pentru funcţia de preşedinte de regiune dacă acesta va candida. Dragnea a declarat, de asemenea, că „Sibiul are multe argumente şi motive pentru a fi reşedinţă a regiunii”.

Întrebat de corespondentul AGERPRES ce şanse îi dă prim-vicepreşedintelui PNL, Klaus Iohannis, să conducă regiunea din care va face parte şi Sibiul, Liviu Dragnea şi-a arătat susţinerea pentru liderul liberal.”Eu nu sunt dătătorul de şanse, dar dacă domnul Iohannis va dori să candideze pentru funcţia de preşedinte al regiunii, eu îl voi susţine”, a spus Liviu Dragnea.Acesta nu s-a ferit să spună şi că ”Sibiul are multe argumente şi motive pentru a fi reşedinţă a regiunii”.”Afirmaţia mea a fost foarte clară. Am spus că nu am venit la Sibiu neapărat pentru că aş susţine ca reşedinţă a regiunii Sibiul, dar ceea ce vreau să spun cu toată sinceritatea este următorul lucru: Sibiul are multe argumente şi motive pentru a fi reşedinţă a regiunii. Decizia nu este încă luată. Analiza continuă, dar Sibiul reprezintă o opţiune extrem de serioasă pentru ca reşedinţa Regiunii Centru să fie în această localitate”, a explicat vicepremierul Liviu Dragnea.

Precizarea a fost făcută în urma dezbaterii despre regionalizare care a avut loc joi la Sibiu.

Întrebat fiind de corespondentul AGERPRES, ce şanse dă Braşovului în lupta cu Sibiul, pentru stabilirea reşedinţei Regiunii Centru, Liviu Dragnea a răspuns: ‘mă voi pronunţa la Braşov’, însă a menţionat că ‘Sibiul întruneşte suficiente argumente pentru a avea o opţiune serioasă pentru reşedinţa regiunii.’

Acesta a refuzat să comenteze atacurile preşedintelui PSD Braşov, Constantin Niţă, la adresa prim-vicepreşedintelui PNL, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, izbucnite odată cu lupta pentru reşedinţa regiunii. Liviu Dragnea a spus doar că nu a discutat acest subiect cu colegul său de partid Constantin Niţă şi că nu-l comentează.

 sursa: www.regiuneacentru.ro

1 Comentariu

  1. De obicei, in partidele totalitare , atunci cand se afirma: DECIZIA INCA NU ESTE LUATA , precis s-a luat o decizie care nu a tinut cont de nici un criteriu , inafara celui clientelar, deoarece clientul psd si pnl a fost sevit de marele sas klaus(daca era german lupta pt economia reala) prin afilierea lui la pnl , iar acum clientul klaus trebuie sa i se dea o functie pe masura, sacrificiului facut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.