Concert caritabil de orgă, la Biserica Neagră

imagine_interior_bisericaneagra

Biserica Evanghelică C.A. din România – Parohia Brașov a răspuns invitației Asociației „Perspektive” din Bremen (Germania) de a lua parte la proiectul prin care copiii cu deficiențe de auz și părinții acestora pot beneficia de consiliere personală gratuită din partea terapeuților germani Dr. Uwe Martin și Sigrid Martin.  În acest sens brașovenii sunt invitați la un concert de orgă în scopuri caritabile, care are ca scop strângerea de fonduri pentru programele de reabilitare a copiilor cu deficiențe de auz din România întreprinse de Asociația „Perspektive”.

Cei prezenți la concert vor avea ocazia de a asculta lucrări ale compozitorilor Paul Richter, Johann Sebastian Bach, Alexandre Guilmant și Christian Rinck, interpretate de organistul Steffen Schlandt la orga Buchholz a Bisericii Negre.

„Astăzi, datorită tehnologiei  moderne și a terapiilor pentru auz, copiii cu deficiențe de auz, chiar și din naștere, au posibilitatea de a auzi și vorbi. Astfel, și copiii cu aceste deficiențe pot experimenta bucuria de a asculta muzică”, a declarat Dr. Uwe Martin.

Organizatorii proiectului invită, de asemenea, terapeuți și logopezi români care doresc să se alăture și să lucreze cu acești copii. Cei interesați pot afla mai multe informații la persoana de contact din Brașov, domnul Paul Iacob, telefon 0744785337, sau pe pagina de internet a asociației www.perspektive-hoeren.info .

Biletele de intrare la concert costă 8 lei și sunt puse în vânzare la casa de bilete a Bisericii Negre. La finalul concertului se poate face o donație suplimentară în urnele special pregătite.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.