GALERIE FOTO. România are campioni mondiali la dans sportiv

dans-1


Perechea Vlad Pâslariu şi Esztera Pop au câştigat medaliile de aur sâmbătă seara, în cadrul Campionatului Mondial de Dans Sportiv Standard Tineret găzduit de Sala Sporturilor „D. P Colibaşi“ din Braşov. Perechea română, văzută campioană de majoritatea arbitrilor, s-a impus în faţa perechilor din Rusia şi Lituania.
[scrollGallery id=99]

Vlad Pâslariu şi Esztera Pop şi-au reconfirmat valoare după ce la ediţia din 2012, din China, au cucerit medaliile de argint. Cei doi mai au palmares 7 titluri de campioni ai României şi 4 Cupe ale României.

Cea de a doua pereche românească prezentă la Mondialele de la Braşov, Răzvan George Cotescu şi Corina Ioana Lupeanu, s-a oprit în semifinale.

Campionatul Mondial de Dans Sportiv Standard a reunit la Braşov 56 dintre cele mai bune perechi ale lumii. 31 de ţări de pe patru continente şi-au trimis campionii şi viecampionii la ediţia din 2013, găzduită de Braşov.

DSC_1120_mic1

România găzduieşte pentru prima dată o competiţie de dans sportiv de acest nivel. Deschiderea oficială a Campionatului Mondial Standard a fost făcută sâmbătă seara de Dracula, mare amator de dans, care şi-a făcut intrarea în Sala Sporturilor pe ritmuri hard-rock, şi-a parcat motorul în mijlocul ringului şi a trecut la asaltarea primelor trei victime. (slide foto jos)

[scrollGallery id=100]

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.