„Open Doors Marathon”, la Universitatea Transilvania

aula-3

Inspire Group aduce şi la Braşov conceptul „Open Doors” Marathon, care pune faţă în faţă companiile şi viitorii angajaţi, studenţi, masteranzi şi tineri absolvenţi aflaţi la începutul carierei. În 17 octombrie, la Aula Universităţii „Transilvania” Braşov, cei care s-au înscris se vor întâlni cu reprezentanţii IBM pentru a afla ce presupune o carieră în cadrul companiei şi care sunt oportunităţile de dezvoltare profesională.

Compania le propune studenţilor din anii terminali, masterazilor şi absolvenţilor de IT şi Matematică din Braşov, un program de internship de trei luni, remunerat, cu contract de muncă determinat, full-time şi cu posibilitatea de angajare. Orice persoană care corespunde profilului de mai sus şi care vorbeşte fluent engleza şi germana se poate înscrie până în 14 octombrie pe http://buzzcamp.ro/open-doors-ibm/.  

Participanţii prezenţi la eveniment au şanse egale de a fi selectaţi pentru un program de internship în cadrul căruia vor avea ocazia de a-şi dezvolta abilităţile de comunicare, lucrul în echipă, planificare, organizare şi consultanţă. De asemenea, vor trece printr-o etapă de pregătire în ceea ce priveşte hardware-ul şi software-ul şi vor face echipă cu specialiştii IBM în dezvoltarea de proiecte. Toate acestea, susţin reprezentanţii companiei, vor avea la bază personalizarea acestei pregătiri în funcţie de fiecare candidat, astfel încât, la finalul programului, cei care corespund criteriilor IBM, să ocupe un loc în cadrul companiei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.