Galerie FOTO/ Prima zi de iarna la Brasov. Cum au reacţionat braşovenii şi cum au recţionat autorităţile?

DSCF0126_mic

În mai puţin de o oră, Braşovul a trecut de la toamna la iarnă. Prima zi de octombrie a adus şi prima ninsoare serioasă. Nimeni nu s-a aşteptat, nici măcar meteorologii care nu au transmis o avertizare de luat în seamă.

Cum au reacţionat braşovenii? Ca orice posesor de autovehicul propriu, pe ditamai ploaia, lapoviţa şi apoi ninsoarea, braşoveanul s-a suit la volan si a plecat spre munca, fara să se gândească, macar de data asta, că transportul în comun ar însemna mai puţine bătăi de cap.
Majoritatea celor care au circulat azi nu aveau masina dotată cu cauciucuri de iarnă…
Această zi cu circulaţie atât de proastă nu a descurajat parcărie aiurea, blocajele de dragul blocajelor şi staţionările „doar un pic! doar un minut!” în staţiile de autobuz.

[scrollGallery id=102]

Cum au reacţionat autorităţile?
În Braşov, după cum au anunţat reprezentanţii Primăriei, au ieşit pe traseu 7 utilaje de deszăpezire, dintre care 3 pe Drumul Poienii, iar în cursul nopţii, dacă va fi nevoie, va fi împrăştiat material antiderapant. Pe drumurile judeţene, de asemenea, se intervine, anunţă vicepreşedintele CJ, Mihai Pascu. Ambele instituţii spun că au dat comandă firmelor de deszăpezire să intervină, iar stocurile de antiderapant sunt suficiente, aşa că nu ar trebui să fie probleme. Vom vedea…

DSCF0138_mic

 

Sfatul cel mai bun pentru pietoni, după mai multe ore de nins în Braşov: În oraş e mai bine să te dai cu barca! Dar, cum nu poţi purta tot timpul o barcă- măcar pneumatică- în buzunar, pentru orice eventualitate alege nişte cizme de cauciuc foarte înalte… tot sunt la moda! 🙂

DSCF0136_mic

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.