GALERIE FOTO/ Trofeul UEFA Champions League, alături de Belodedici în Piaţa Sfatului din Braşov.

 

bun


Sute de braşoveni s-au adunat în Piaţa Sfatului pentru a vedea „pe viu trofeul UEFA Champions League. Trofeul a ajuns în Centrul Braşovului la ora 16.30, venind de la Cluj. Mâine, cel mai râvnit trofeu din lume va ajunge la Bucureşti, unde va rămâne timp de trei zile.
DSC_0006

Trofeul a fost însoţit la Braşov de fostul stelist din generaţia de aur, Miodrag Belodedici,  el fiind desemnat ambasador al României pentru turneul european al Trofeului Ligii Campionilor.

[scrollGallery id=103]

Periplul trofeului Ligii Campionilor  a început vineri, la Berlin. În ţară, autocarul cu marele trofeu a mai fost la Timişoara, Cluj şi Braşov, urmând ca în 4 octombrie să ajungă la Bucureşti, unde va sta până în 6 septembrie şi va fi expus în Piaţa George Enescu, a anunţat, site-ul oficial al UEFA.

Următoarele destinaţii ale trofeului vor fi Bucureşti (4-6 octombrie), Sarajevo (11-13 octombrie) şi Sofia (18-20 octombrie).  DSC_0011

Printre cei care au vizitat autocarul cu treofeul UEFA Champions League s-au aflat şi fotbaliştii de la FC Braşov. (foto jos)

DSC_0033

 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.