Ambulatoriul Maternității Brașov intră în reabilitare

pt bvm - Copy

Consiliul Judeţean Braşov a demarat procedurile de achiziţie pentru lucrările de modernizare a ambulatoriului Spitalului Clinic de Obstetrică şi Ginecologie „Dr. I.A. Sbârcea” din Braşov. Data limită de depunere a ofertelor este 18 noiembrie.

Cheltuielile cu investiţia de bază sunt estimate la 745.103 lei, din care:

  •   construcții și instalații – 619.450 de lei;
  • utilaje și echipamente specifice și funcționale – 38.760 de lei,
  • organizarea de șantier 36.870 lei;
  • cheltuieli diverse și neprevăzute –  50.023 de lei, ce reprezintă 7,6% din valoarea estimată a contractului. Suma va fi decontată doar dacă apar cheltuieli cu produse/servicii/lucrări care pot fi incidente pe parcursul derulării contractului și care nu reprezintă modificări substanțiale ale contractului de achiziție publică.

Lucrările fac parte din proiectul „Modernizarea, reabilitarea şi echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate din cadrul ambulatoriului Spitalului Clinic de Obstetrică şi Ginecologie „Dr. I.A. Sbârcea” Braşov”. Investiția se ridică la 2,16 milioane de lei și este cofinanțată prin prin Programul Operațional Regional. Vor fi reabilitate trei cabinete medicale duble (oncologie, infertilitate, contracepţie, două cabinete medicale simple (monitorizare maternofetală, punct de recoltare), grupurile sanitare pentru fiecare cabinet și căile de acces. Proiectul mai prevede înființarea unui cabinet medical de neonatologie,  a unui un info point și echiparea ambulatoriului cu aparatură de specialitate, mobilier medical și instrumentar. Termenul de finalizare a investiţiei este 9 iunie 2014.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.