Concurs. Tabere la colegii din Londra si Oxford pentru elevii buni cunoscători de engleză

engl_mic

Până pe 31 martie, elevii braşoveni care au vârste între 10 şi 17 ani şi cunosc foarte bine limba engleză se pot înscrie online pentru a participa la cea de-a doua ediţie a concursului naţional de limbă engleză „Mirunette Language Competition“.

Cele două mari premii aleconcursului sunt două tabere educaţionale de limbă engleză, pe durata a două săptămâni, la Oxford şi la Londra, în campusurile unor colegii şi universităţi de prestigiu. Concursul se desfăşoară pe două categorii de vârstă (10-13 ani şi 14-17 ani), iar participarea este gratuită. Primele două etape ale competiţiei se desfăşoară online.

Etapa I se desfăşoară în perioada 1 februarie – 31 martie şi constă în completarea formularului de înscriere şi obligaţia de a răspunde la trei întrebări scurte.

Etapa a II- a se desfăşoară între 8 aprilie şi 11 mai şi include rezolvarea unui test de limbă engleză şi un eseu în aceeaşi limbă.

În ultima etapă a concursului cei 40 de finalişti trebuie să facă faţă unui interviu.
Pe 1 iunie, la Muzeul de Istorie Naturală „G.Antipa“ din Bucureşti, va fi organizată festivitatea de premiere. Concurenţii vor putea câştiga nu doar participarea la taberele de limba engleză, ci şi biciclete, cursuri de fotografie, cursuri de limba engleză de nivel avansat, examene gratuite de limbă engleză la British Council, cărţi, tratamente dentare, jocuri video, jucării, bijuterii de argint şi articole de îmbrăcăminte.

Înscrierea şi participarea online la primele două etape ale concursului se va face pe site-ul www.mirunette.ro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.