Libris Braşov reprezintă România la Salonul Internaţional de Carte de la Paris

unnamed

Libris, cea mai mare librărie online din România, va reprezenta țara noastră la „Salon du Livre” de la Paris, în perioada 21-24 martie 2014.

„Salon du Livre” de la Paris este dedicat atât profesioniştilor din domeniul editorial – editori, agenţi literari, distribuitori şi vânzători de carte din Franța şi din peste 100 de ţări – cât și publicului larg, bucurându-se de maximă vizibilitate în presa franceză și internațională.

Vizitatorii Salonului de Carte de la Paris vor putea achiziționa de la standul României scrieri semnate de cei mai importanți scriitori români contemporani, precum Andrei Pleșu, Gabriel Liiceanu, Lucian Boia, Neagu Djuvara, Matei Vișniec, Dan Puric sau Mircea Cărtărescu.

Nu vor lipsi, însă, nici clasicii, precum Mircea Eliade, Mihai Eminescu sau Liviu Rebreanu, și nici romanele semnate de autori străini.

În plus, la standul Libris vor fi disponibile audiobook-uri, filme românești, muzică folclorică românească, dar și clasică, albume de prezentare a României, precum și albume de artă și tradiție.

„Pentru Libris.ro, reprezentarea României la unul dintre cele mai prestigioase evenimente culturale europene constituie o mare onoare și implică o responsabilitate pe care ne-am asumat-o din respect pentru oameni și cărți, cu maturitatea unei experiențe de peste două decenii în domeniu. Pentru a aduce în prim plan performanța și excelența în cultură, am trimis deja la Paris peste 1.000 de titluri din patrimoniul literar românesc, dar și zeci de fonograme cu muzică și filme“, a declarat Virgil Oniță, administratorul Libris.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.