„Aeroportul de jucărie” se mută în parcul din Centrul Civic

unnamed_mic

După ce Premium Aerotec a anunțat că în Parcul Central Nicolae Titulescu va amenaja, în locul actualului loc de joacă, unul nou, cu tematică aeronautică, a început „război al petițiilor”. Primii au fost cei care s-au împotrivit acestui proiect, lansând petiții online și trimițând mailuri. Cei care au considerat că „aeroportul de jucărie” merită realizat în Parcul Central au reacționat și au strâns semnături.

Reprezentanții Premium Aerotec, nu și-au dorit ca aceste controverse să le afecteze imaginea și au cedat teren, astfel că, împreună cu reprezentanții Primăriei Brașov au convenit ca parcul tematic să nu mai fie amenajat în Parcul Central, ci în cel din Centrul Civic, în locul actualului loc de joacă, acesta urmând a fi mutat în altă parte.   De altfel, recent a fost emis certificatul de urbanism pentru aceste lucrări, urmând ca firma să se se ocupe de montarea pieselor de mobilier.

Pe e altă parte, reprezentanții municipalității au anunțat că alte trei companii vor să amenajezeje parcuri în oraș: Kronospann (în zona pasajului Fartec), INA Schaeffler (în Zona Livada Poștei) și Hutchinson (zona nu a fost stabilită).

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.