Peste 100 de „ursuleți”, în Valea Cetății din Râșnov

BMW-12

Peste 100 de proprietari de BMW seria 3, model poreclit de români „BMW ursuleț” se vor întâlni în perioada 20-22 iunie în Valea Cetății din Râșnov, unde se va desfășura a IV-a ediție a „BMW E 30 Fest 2014 ”. Dacă până acum era un eveniment „cu circuit închis”, în 2014 va fi deschis și publicului, între orele 9.00-20.00, contra unei taxe de intrare în valoare de 5 lei. Fiecare vizitator va primi câte o brățară cu numele evenimentului.

„Ursuleții” vor începe să ajungă la Râșnov vineri, începând cu ora 9.00. Sâmbătă, de la ora 12.00 fiecare participant își va prezenta mașina, iar de la ora 16.00 va începe un concurs de limbo, când fiecare mașină va trece printr-un dispozitiv gradat de înălțime, cea mai joasă mașină urmând  a fi declarată „Cel mai trântit urs”.

Duminică, la ora 15.00 vor fi desemnați câștigătorii ediției, iar la ora 17.00 va începe festivitatea de premiere.

Se vor acorda următoarele premii:

„Cel mai chipeș urs”, „Cel mai trântit Urs”, „Ursul anului”, „Cel mai frumos mormăit de urs”(cel mai bun sunet de motor), „Best car display” (cea mai bună prezentare), „Cel mai frumos interior de urs”, „Cel mai bine încălțat urs” (cele mai frumoase jante), „Cel mai potent urs” (mașina cu cei mai mulți cai putere), „Cel mai original urs”, „Cea mai frumoasă blană” (cea mai frumoasă vopsea).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.