Joburi noi pentru specialişti, în Germania

job

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov aduce la cunostinta persoanelor interesate oferta de locuri de munca vacante pentru 25 de posturi de specialisti in domeniul tehnologiei informatiei (IT) in Germania.

Posturile sunt oferite prin Agentia Federala de Munca –Centrala de Mediere a Strainilor si Specilistilor ZAV Bonn, de catre o retea de companii din Aachen, Germania, din domeniul IT, care poarta numele REGINA (www.regina.rwth-aachen.de).

REGINA reuneste mai mult de 100 de companii specializate pe domeniul IT, institutii de invatamant si institutii de cercetare din vestul Germaniei.

REGINA isi propune sa reduca somajul in randul tinerilor din tarile europene si sa demonstreze ca absolventii de universitati tehnice din tarile Uniunii Europene pot gasi conditii bune de munca in Aachen. Tinerii specialisti in domeniul IT sunt invitati in perioada 03.11-07.11.2014 la intalnirea cu angajatorii din Aachen, Germania in cadrul evenimentului intitulat „Noaptea Companiilor”.

Posturile vacante si profilurile necesare aplicarii pentru acestea sunt publicate pe site-ul www.karriere.ac.

Se cauta tineri absolventi cu licenta in informatica, inginerie electrica, matematica, fizica cu foarte bune cunostinte de limba engleza si cunostinte de baza de limba germana; cunostinte in Windows/Linus, Oracle, Access, SQL, C/C++, Java Script, HTML, UML, MDA,
J2EE, retele W-Lan, TCP/P, protocoale retea (TCP/IP, servicii web).

Persoanele invitate la selectie in Germania vor fi alese de catre reprezentantii ZAV. Costurile calatoriei in Germania pentru interviu vor fi suportate de catre organizatorul evenimentului.

Modalitate de aplicare: Se trimite CV-ul model Europass (cu fotografie) si scrisoare de intentie in limba engleza sau limba germana la adresa de e-mail: incoming1@arbeitsagentur.de cu specificatia nr. de referinta 10000-1099782451-S, pentru „Noaptea companiilor”.

Termen de valabilitate: 12.09.2014

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.