Premieră în Brașov: Trambulină într-un loc de joacă din cartierul Astra

parc


În cartierul Astra au fost inaugurate două locuri de joacă, ambele realizate de municipalitatea brașoveană, în parteneriat cu Hutchinson.
Primul dintre ele a fost amenajat pe Bulevardul Ștefan cel Mare, pe un teren cu o suprafață de 3.000 de metri pătrați. Una dintre atracţile acestui loc de joacă este castelul cu două turnuri, între care trecerea se face pe inele fixe suspendate, iar pe laturi există un perete şi o plasă de căţărare și un tobogan. Tot aici, pentru prima dată într-un parc public din Braşov au fost montate şi o platformă-trambulină și una pentru echilibru.
Cel de-al doilea este amenajat la intersecția Bulevardului Saturn cu strada Uranus, pe un teren cu o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătraţi şi a fost dotat cu un castel cu tobogan, un carusel, un element pe arc, leagăn şi groapă cu nisip, precum şi cu o masă de şah.
Amenajarea celor două locuri a costat 100.000 de euro, din care 80.000 reprezintă contribuţia companiei franceze şi aproximativ 20.000 de euro contribuţia Primăriei Braşov.

Foto: Andrei Paul – Primăria Brașov

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.