GALERIE FOTO. Trei zile multiculturale la Brașov

desch

În 8, 9 și 10 mai la Brașov de desfășoară „Brasov Multucultural Day”, eveniment ajuns la a 3-a ediție.

Ieri, la Centrul Cultural Reduta, incepand brașovenii au avut ocazia de a  „ calatori” în toate colțurile lumii pe scenă urcând ansambluri folclorice sau artiști amatori din România, China, Marea Britanie, Republica Moldova sau Albania. Pe scenă a urcat și Humberto Aguilar din Chile, cunoscutul trubadur de pe Strada Republicii,  iar Asociația Interculturală Româno-Coreeana a prezentat dansul evantaielor și costume coreene create de Na YoungIm.  De asemenea, au fost prezentate lucruri neștiute despre Australia.

[scrollGallery id=212]

Sâmbătă evenimentul cuntinuă în Piața Sfatului, unde vor fi expoziții culturale din Japonia, Filipine, Palestina, Albania, Republica Moldova, Ucraina, Chile, Republica Dominicana, Nigeria, Peru, Iordania, Iran, Australia, China, Coreea de Sud, Polonia și România.

Duminică, „Ziua Multiculturalității” se va muta la Coresi Mall. între orele 13.00 si 19.00.

Ediția din acest  an a evenimentului „Ziua Multiculturalității în Brașov” este organizată de Centrul de informare și consiliere pentru străini din Brașov, care face parte dintr-o rețea de 15 centre naționale gestionate de Organizația Internatională pentru Migrație (OIM).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.