Astăzi începe operațiunea „BRAȘOV”

Rămasă fără curent la începutul lunii, inscripția „BRAȘOV” de pe Tâmpa mai poate fi văzută doar ziua sau în nopțile cu lună plină.  Deocamdată, motivul pentru care nu se mai aprind literele este necunoscut, iar vicepreședintele Consiliului Județean Brașov Adrian Gabor a anunțat că astăzi (17 august) va fi făcută o vizită în teren pentru se descoperi problema, după care se vor realiza și reparațiile. 

Cel mai probabil, susține Viorel Mihai, rangerul Agenției Metropolitane Brașov (custodele ariei protejate Tâmpa), alimentarea cu energie electrică s-a produs din cauza unui scurt circuit sau a arderii unei siguranțe. „Rețeaua de alimentare este subterană, iar descoperirea porțiunii afectate și reparațiile se pot realiza doar de către o firmă de specialitate. Este o defecțiune mai complicată decât arderea unui corp de iluminat, care era schimbat imediat”, a declarat rangerul. 

Literele de pe Tâmpa au fost montate la jumătatea anilor 2000 de către Consiliul Județean Brașov, care le administrează și în momentul de față. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.