Încă un dezvoltator imobiliar a „călcat pe bec”. Pentru construirea unui bloc de le strada Cloșca s-au ars etapele

Dezvoltatorii imobiliari din Brașov par a fi în faza de negare și nu acceptă că toți ochii sunt ațintiți pe ei. Cei care au tăiat dealul pentru American Dream s-au ales cu dosar penal. Cel care au început să organizeze șantierul pentru casa de pe Dealul Warthe și a început să sape terenul pentru calea de acces mai jos decât trebuia riscă un dosar penal. Cele două exemple par puține pentru cei care construiesc.

 Așa se face că pe platforma  Adoptă un consilier a mai fost postată o „reclamație”, de data aceasta pentru un șantier de pe strada Cloșca nr. 7 A, pozele fiind realizate de Liviu Mititeanu.  

„Poliția Locală a verificat situația în teren. Exista o autorizaţie pentru lucrările de demolare și a fost depusă  documentația pentru obținerea  autorizaţiei de construire pentru un nou imobil. Dosarul nu era complet, motiv pentru care autorizaţia nu a fost emisă. Poliţiştii locali au constatat că acolo a fost construit un zid de susținere, o platformă betonată şi au amplasat construcții provizorii aferente organizării de şantier”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

 De asemenea, dezvoltatorul a depus la Primărie o cerere de tăiere a unor arbori, iar răspunsul primit a fost că aceasta va fi aprobată după eliberarea autorizației de construcție. Cu toate acestea, arborii au fost tăiați. După ce au efectuat verificarea în teren, Poliția Locală a început să pregătească documentația privind  sancționarea proprietarului. Pentru efectuarea unor lucrări fără a avea autorizație de construcție, riscă o amendă cuprinsă între 1.000 și 100.000 de lei, iar pentru tăierea arborilor va fi amendat cu 6.000 de lei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.