Un nou operator de telefonie intră pe piața din România, cu abonamente de la 2 Euro

Operatorul de cablu şi internet AKTA, brand al Digital Cable Systems (DCS) intră, din 15 august, pe piaţa de telefonie mobil și promite abonamente de la 2 euro pe lună. Compania nu va oferi servicii pe bază de cartelă preplătită.

Pentru furnizarea de servicii de telefonie mobilă, care vor fi disponibile numai sub formă de abonament, DCS a semnat cu Telekom Romania Mobile Communications un contract de tip MVNO, a precizat compania. 

Abonamentele pentru serviciile de telefonie mobile pornesc de la 2 euro pe lună, unele dintre pachete urmând să conţină minute incluse atât la nivel naţional cât şi în roaming precum şi acces internet mobil naţional.
 
AKTA este brandul sub care operează Digital Cable Systems SA, companie care furnizează, încă din 2005, servicii de televiziune prin cablu, internet şi telefonie clienţilor rezidenţiali si de business.
Compania DCS este controlată de fondul de investiţii PineBridge, deţinut de grupul de investiţii Pacific Century Group. PineBridge a încercat de mai multe ori în ultimii ani să vândă compania, dar fără succes, potrivit informaţiilor din piaţă.
În 2016, DCS a înregistrat o cifră de afaceri de 175,7 milioane lei (39 milioane euro) şi pierderi de 18,6 milioane lei, având 1.335 de angajaţi, arată bilanţurile depuse la Ministerul Finanţelor.
Compania operează, cu preponderenţă, în mediul rural şi în oraşele mici, având ca arie de acoperire peste 3.000 de localităţi din 35 de judeţe.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.