GALERIE FOTO. Un zid de pe strada Dobrogeanu-Gherea, dărâmat de o mașină. Autoritățile caută soluții pentru circulația intensă de luni dimineața

Un zid de susținere de pe strada Constantin Dobrogranu-Gherea s-a surpat parțial sâmbătă seara, în urma unui accident rutier.

Sâmbătă seara, în jurul orei 23.00, șoferul autoturismului din cauza neadaptării vitezei la condițiile meteo, a pierdut controlul mașinii și a lovit un zid de sprijinere, care, pe o portiune de aproximativ doi metri s-a prăbușit.

Imediat după incident s-au luat măsurile necesare pentru dirijarea traficului și pentru delimitarea și semnalizarea zonei. O parte dintre pietrele căzute pe carosabil au fost indepărtate, iar o altă parte vor fi utilizate pentru realizarea unor lucrări de sprijiniri provizorii.

Proprietarul imobilului, si implicit al zidului, s-a angajat ca în cel mai scurt timp să execute toate lucrările necesare de consolidare a acestui zid, urmând ca, ulterior, împreună cu asiguratorul mașinii și șoferul, să stabilească cine va suporta contravaluarea acestor lucrări.

In acest moment, administratorul public Miklos Gantz, împreună cu reprezentantii Poliției rutiere, cei ai Politiei locale și ai Primăriei Brașov, discută pentru a găsi solutiile optime de circulatie pentru luni dimineața, având în vedere ca aceasta strada are o incarcare foarte mare. 

 

Cum arată strada după delimitare:

1 Comentariu

1 Trackback / Pingback

  1. Repararea zidului  prăbușit de pe strada Dobrogeanu Gherea nu a trecut de faza studiilor – Brasov Metropolitan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.