Accident cu victime, provocat de un șofer băut, pe strada Dobrogeanu-Gherea

Foto: Info Trafic jud. Brasov

Un șofer aflat sub influența alcoolului a provocat un accident cu victime, în această seară, pe strada Constantin Dobrogeanu – Gherea. Accidentul a avut loc în jurul orei 19.00, conducătorul auto fugind de la locul accindentului. El a fost depistat câteva minute mai târziu, când polițiștii au stabilit că avea 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii spun că șoferul, un tânăr în vârstă de 28 de ani, se deplasa dinspre Centrul Orașului spre Răcădău, pe strada Constantin Dobrogeanu-Ghgerea, când în curba din dreptul imobilului cu nr. 17 a pierdut constrolul mașinii, a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un autoturism condus regulamentar, proiectându-l în mașina din spatele său.

„Din accident a rezultat vătămarea conducătoarei auto și a doi pasageri din autorurismul lovit frontal de mașina care a pătruns pe contrasens. Aceștia au fost tranportați la spital pentru îngrijiri. Șoferul de 28 ani a părăsit locul accidentului, fiind depistat ulterior de polițiști. La testarea acestuia din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,81 mg/l. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent șef Gabriela Dinu.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.