TENNIS WORLD, MEET SIMONA HALEP! De luni este numărul 1 mondial 

După ce a depășit complexul Maria Şarapova, Simona Halep și-a luat revanșa în faţa Jelenei Ostapenko pentru eşecul din finala de la Roland Garros, din acest an. De data aceasta, în prima semifinală a Open-ului Chinei românca a învins-o pe jucătoarea din Letonia cu 6-2, 6-4, după o partidă în care nu i-a dat nici o șansă adversarei. 

„Am multe lucruri de spus. E cea mai mare performanţă din cariera mea, e uimitor. Vă mulţumesc pentru sprijinul din această săptămână. Mulţumesc China, am făcut meciuri foarte bune aici, am reuşit să o înving pe Maria Sharapova. E foarte emoţionant, e minunant că am putut face asta. Mulţumesc familiei mele şi celor din echipa mea, inclusiv lui Darren, care nu e aici. E ziua mea specială”, a afirmat Halep după meciul care a propulsat-o în fruntea clasamentului mondial.

Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, a declarat pentru digi Sport că „este un moment extrem de emoționant. Nu credeam că voi mai trăi în tenis astfel de momente. Pentru ea, dar și pentru tenisul românesc este un moment foarte important. După ce a învins-o pe Șarapova, s-a eliberat complet”. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.