Pensionarii cu venituri mici din Brașov primesc tichete valorice de 50 de lei înainte de sărbători

Pensionarii braşoveni cu venituri sub 1.000 de lei pot obține de la Direcția de Servicii Sociale Brașov cinci tichete valorice a cîte 10 lei, pentru a-și face cumpărăturile înainte de sărbătorile de iarnă.

Campania „Pentru suflet“ va fi lansată săptămâna viitoare, pe 13 noiembrie, iar cererile pot fi depuse până la 22 decembrie 2017. Potrivit directorului DSS, Mariana Topoliceanu, bugetul din acest an aste pregătit pentru  a satisface aproximativ 10.000 de cereri.

 

Programul „Pentru suflet“ se adresează pensionarilor cu vârste de minimum 63 de ani în cazul femeilor, şi 65 de ani în cazul bărbaţilor, care au pensii mai mici de 1.000 de lei. 

Beneficiarii care vor să primească cele tichetele valorice trebuie să se prezinte la Direcția de Servicii Sociale cu actul de identitate în original şi copie, cu o cerere de acordare a tichetelor, scrisă de mână şi semnată şi cu cuponul de pensie pentru luna anterioară solicitării, în original şi copie.

Pentru beneficiarii nedeplasabili, tichetele pot fi înmânate şi altor persoane împuternicite, în baza aceloraşi acte, la care se vor adăuga şi o împuternicire scrisă de mână şi semnată de beneficiar şi actul de identitate în original şi copie, al celui mandatat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.