Pe hârtie, anul 2018 se anunță unul bun pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov

Două etaje ale Corpului B al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Brașov ar putea fi deschise în prima parte a anului viitor, a anunțat ieri președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea. Imobilul a fost eliberat în această vară, secțiile, inclusiv Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), fiind mutate în alte pavilioane. 
 „În luna februarie, sperăm că se vor termina lucrările la etajele 5 și 6 de la Corpul B al Spitalului Clinic Județean de Urgență”, a anunțat Adrian Veștea într-o conferință de presă.

Un nou UPU la SCJU? 

Președintele Consiliului Județean a anunțat și planurile administrației județene pentru anul viitor în ceea ce privește Spitalul Clinic Județean de Urgență.

Astfel, până la sfârșitul acestui an va fi gata dosarul pentru obținerea unei finanțări printr-un program al Băncii Mondiale derulat de Guvern, pentru extinderea Unității de Primiri Urgențe a SCJU, care acum funcționează provizoriu în fosta Policlinică.

De asemenea, pentru dotarea UPU, un proiect în valoare de aproximativ 1,3 milioane de euro, administrația județeană vrea depună o cerere de finanțare prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020. 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.