Fata lu’ tata lovește din nou! Mara Mareș spune că PSD-iștii de Brașov nu au votat pentru aeroport. PSD-iștii brașoveni jură că au ridicat mâna „pentru”

Deputatul de Brașov Mara Mareș (PNL), fiica consilierului județean Ioan Mareș (președintele PNL Făgăraș) a reclamat printr-un comunicat de presa faptul ca parlamentarii PSD de Brașov nu au votat amendamentul la Legea bugetului de stat, prin care a solicitat alocarea sumei de 270 de milioane de lei, pentru finalizarea aeroportului.  „Parlamentarii PSD de Brașov prezenți în sală în momentul susținerii au votat împotriva finanțării aeroportului”, susține Mara Mareș. 
Social-democrații brașoveni au contrazis-o, spunând că deputații și senatorii de Brașov ai PSD au votat acest amendament, chiar dacă recomandarea Comisiei reunite de buget a fost de respingere a amendamentului, pentru că  nu există un temei legal pentru finanțarea obiectivului de la bugetul de stat. 
De altfel, PSD-iștii au speculat din plin rezultatele studiului de fundamentare prezentat recent de Consiliul Județean, în care nu s-a amintit nimic despre o posibilă implicare a Guvernului în acest proiect. „În studiul de oportunitate, pe care preşedintele Consiliului Judeţean l-a prezentat ministrului Marius Dunca şi parlamentarilor braşoveni, nu este luat în calcul Guvernul ca posibil acţionar al aeroportului, în niciuna dintre cele patru variante de finanţare”, se arata într-un comunicat transmis de PSD Brașov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.