În sfârșit, au auzit și edilii de autobuzele înghețate ale RATBV

Chiar dacă de la începutul iernii brașovenii reclamă temperaturile scăzute din autobuzele RATBV pe pagina de Facebook a Primăriei, pentru că cea a RATBV este închisă, iar dispeceratul „nu răspunde la apel”, abia marți această problemă a fost discutată și la nivel înalt. 

Astfel, în timpul unei întâlniri a primarului Brașovului, George Scripcaru  cu managerii RATBV, edilul-șef le-a cerut acestora o situație privind funcționarea sistemelor de încălzire din autobuze. Discuțiile au apărut după ce brașovenii au reclamat la Primăria Brașov că în multe autobuze nu merg aerotermele, iar în această perioadă, când este cod portocaliu de ger, frigul este insuportabil. „Conducerea RATBV a precizat că s-au mai reparat aerotermele din mijloacele de transport în comun,  dar mai sunt  probleme în unele autobuze”, a declarat primarul.

De asemenea, conducerii RATBV i s-a cerut să explice dacă este respectat graficul de circulație al mijloacelor de transport în comun, dacă sunt întârzieri sau dacă au apărut defecțiuni tehnice din cauza gerului.

Pe de altă parte, conducerii RATBV i s-a cerut să urgenteze dotarea punctelor de vânzare a biletelor și abonamentelor cu sisteme POS (cititoare de carduri). În prezent, dintre cele 46 puncte de vânzare, la 17 există POS-uri. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.