Autobuzele de pe linia 22 vor circula pe o rută deviată, timp de mai multe ore

Foto: RATBV

Autobuzele liniei 22 vor funcționa mâine, 19 octombrie, în intervalul orar 07.00 – 10.00 pe o rută ușor deviată, fără parcurgerea Străzii Vlad Țepeș, a anunțat SC RATBV SA. 

Astfel, din cauza unor lucrări ce se vor efectua la un imobil situat pe strada menționată, autobuzele de pe linia 22, pe sensul de deplasare dinspre Stadionul Tineretului spre capătul de linie Saturn, după ieșirea de pe strada A. I. Cuza, se vor deplasa pe B-dul. Iuliu Maniu, vor parcurge giratoriul de la Cercul Militar Brașov (Casa Armatei), iar apoi vor circula pe Bulevardul Eroilor, urmând să intre în traseul obșnuit.  

RATBV menționază că autobuzele de pe linia 22 ce vor circula în intervalul menționat pe traseul deviat vor opri și în stația Teatrul Dramatic și că se vor lua măsurile necesare pentru a se respecta graficul trecerilor prin stații. 

„Angajații RATBV SA. vor depune toate eforturile pentru ca, imediat după ce se va finaliza lucrarea la respectivul imobil, să asigure circulaţia mijloacelor de transport în comun pe linia 22 pe traseul obișnuit. De asemenea, RATBV S.A. îşi cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte pentru înţelegerea arătată”, a transmis Silviu Ştefan, purtător de cuvânt la RATBV SA.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.