Întâlnire între Primăria Braşov şi TVR pentru pregătirea Festivalului „Cerbul de Aur“

Președintele-director general al TVR, Doina Gradea, și managerul proiectului „Cerbul de Aur 2018“, Cristian Zgabercea, au avut astăzi o primă întâlnire la Brașov, cu primarul George Scripcaru și cei doi viceprimari, Costel Mihai și Laszlo Barabas, pentru a discuta despre organizarea Festivalului Internațional „Cerbul de Aur“.

„A fost o primă întâlnire aici, la Brașov, în care am discutat chestiuni generale legate de organizarea festivalului. Conducerea TVR a dorit să avem această discuție de principiu, să vadă în ce poate consta ajutorul nostru și să ne prezinte ideea proiectului. După sărbătorile de Paște, la sfârșitul lunii aprilie, vor veni din nou pentru a ne prezenta un proiect structurat, mult mai detaliat, pe baza căruia să dezvoltăm colaborarea noastră. Primăria Brașov și brașovenii își doresc acest festival la Brașov și vom contribui la realizarea acestei ediții așa cum am făcut-o de fiecare dată, atât din punct de vedere logistic – domeniu public, utilități, avize etc, cât și cu o parte din cazare și protocol. Avem certitudinea că ediția din 2018 a Cerbului de Aur va fi organizată, există o viziune nouă a organizatorilor și am încredere că va fi o ediție pe măsura tradiției acestui festival de marcă al Brașovului“, a declarat primarul George Scripcaru.

Perioada luată în calcul pentru organizarea festivalului este sfârșitul lunii august, începutul lunii aprilie.

Ediția din acest an a Festivalului Internațional Cerbul de Aur este organizată la 50 de ani de la prima ediție și face parte din evenimentele culturale incluse de Ministerul Culturii în Anul Centenarului.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.