Județul Brașov va fi prezent ca destinație turistică de excelență la Bursa Internațională de Tursim de la Berlin

Județul Brașov va fi prezentat ca destinație turistică de excelență la Bursa Internațională de Turism de la Berlin- cea mai mare manifestare de profil din lume. Evenimentul va avea loc în perioada 7 – 11 martie. 

Județul Brașov va fi prezentat alături de alte destinații turistice ale României în standul de prezentare al Ministerului Turismului din țara noastră.La ediția din acest an a ITB Berlin, la standul României își vor prezenta ofertele și vor face cunoscute specialiștilor și publicului destinațiile turistice peste 40 de expozanți, tour-operatori, administrații publice și asociații de promovare din toată țara. În perimetrul standului României la ITB Berlin, pe toată perioada târgului vor avea loc demonstrații de meșteșuguri tradiționale.

Bursa Internaţională de Turism de la Berlin este considerată cea mai mare manifestare de acest gen din lume, fiind cel mai mare târg de turism din lume, atât ca suprafaţă -160.000 mp – cât şi ca număr de vizitatori de specialitate.

Scopul prezenței Brașovului la ITB este de a promova județul ca primă destinație turistică a României – așa cum o clasifică în ultimii ani studiile de profil și alegerile turiștilor străini care optează să viziteze România. Vom încerca să punem în valoare atât turismul activ, prin evidențierea formelor de turism și servicii de acest tip, precum și turismul cultural, de loisirs și cel culinar. S-au alăturat inițiativei noastre mai multe micro-destinații de excelență ale județului – cum sunt Râșnov, Predeal, Făgăraș, Colinele Transilvaniei, dar și zone intrate mai nou în circuitele turistice locale și naționale, dar cu potențial și cu obiective care trebuie valorificate – cum este localitatea Codlea, satul Cobor, cu conceptul de destinație turistică de biodiversitate, sau ecodestinația Bran-Moieciu-Fundata“, a spus președintele CJ Brașov, Adrian Veștea.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.