RATBV SA Brașov și-a redeschis pagina oficială de Facebook și așteaptă sugestii și sesizări din partea călătorilor

RATBV SA își redeschide pagina de Facebook pe care a închiso-o în urmă cu mai bine de un an. Noua conducere a societății comerciale care asigură transportul în comun în Brașov precizează că a luat decizia de a repune în funcțiune pagina din dorința de la le oferi clienților posibilitatea de  a se informa cu privire la acticitatea societății, de a face sugestii ori de a sesiza unele probleme pe care le observă. 

RATBV a mai avut o pagină de Facebook, însă fostul director, Radu Cristian a decis să o închidă, ca urmare a numeroaselor plângeri venite din partea clienților.  Redeschiderea paginii oficiale este o măsură propusă de noul Consiliu de Administrație al societății și noul director general, Ovidiu Bucurei, prin „Planul de Administrare”, aprobat de Adunarea Generală a Acţionarilor.

RATBV S.A. îşi propune prin acest demers să fie mai aproape de clienţii săi, de a le oferi informaţii într-un timp cât mai scurt şi de a primi într-un mod cât mai eficient reacţii cu privire la calitatea serviciilor oferite. Pe pagina oficială de Facebook a societăţii vor putea fi găsite informaţii cu privire la sistemul de transport public de călători din municipiul Braşov, la modificările ce survin în configurarea reţelei de transport şi a graficelor de circulaţie a mijloacelor de transport în comun. Nu în ultimul, ne propunem să promovăm serviciile oferite de societatea noastră, cel mai important fiind cel de transport public de călători“, se arată într-un comunicat de presă al RATBV SA.

 

2 Comentarii

 1. Buna dimineata si la multi ani doamnelor de 8 martie!

  Locuitorii din Timisul de Sus, dar si micile afaceri sufera datorita transportului public precar pe ruta Brasov-Timisul de Sus.

  Compania existenta pe ac. ruta exista mai mult scriptic decat faptic, Codreanu nici nu mai face abonamente pt. ac. ruta!
  Ultima mas. care pleaca sambata din Brasov sa fie la 08.30 dimineata???? Duminica sa nu circule deloc?

  Ar fi binevenita o discutie cu autoritatile prefecturii, pentru a prelungi traseul autobuzului 17B. Cand era traseul pana la Cotul Donului, chiar era o binecuvantare. Majoritatea persoanelor folosesc oricum ruta Timis-Brasov, nu Predeal.

  Astfel turistii care viziteaza de ex Cascada Tamina (romani si straini), nu ar mai trebui sa vina la usile localnicilor, ca sa cerseasca un transport spre Brasov. Acest lucru se intamla in fantastica zona turistica Brasoveana!

  Multumesc,
  Eni Toncian / Pensiunea CASA TIMIS
  0744-656676

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.