Simone Tempestini a câștigat Raliul Brașovului – prima etapă a Campionatului Național de Raliuri 2018

Simone Tempestini și-a adjudecat victoria Brașov Rally 2018 după o luptă strânsă cu Dan Gîrtofan în prima zi și un parcurs fără presiune în ziua secundă. A doua poziție a clasamentului i-a revenit campionului en titre Bogdan Marișca, Vali Porcișteanu urcând pe ultima treaptă a podiumului.

În perioada 23-25 martie, s-a desfășurat la Brașov prima etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2018. Ediția 47 a Tess Rally a adunat la start un număr record de 90 de echipaje, marcând câteva reveniri importante.

Un număr de 70 din totalul echipajelor participante au concurat în cadrul Campionatului Național de Raliuri Dunlop, 16 echipaje au constituit lista de înscriere a categoriei destinate tinerelor talente (Campionatul Național Rally 2) iar 4 echipaje au venit la start cu mașini istorice înscrise în Campionatul Național de Raliuri pentru Autovehicule Istorice și de Competiție. Lista de înscrieri Tess Rally 47 s-a remarcat nu doar din punct de vedere cantitativ, ci și calitativ, la întrecerea de la Brașov venind șase campioni naționali absoluți de raliuri, dintre care cinci cu mașini R5. De altfel, în concurs s-au aflat opt astfel de mașini de top.

Recunoscut pentru condiții meteo capricioase oferite an de an, raliul brașovean nu s-a dezmințit nici de această dată. Vremea frumoasă de la Brașov de cu o săptămână înainte s-a transformat în preajma zilelor de concurs, aducând zăpada abundentă. Totuși, nu au fost precipitații în cele două zile în care s-au desfășurat probele speciale, ningând doar în timpul testului oficial de vineri.

Detalii AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.