CFR Călători anulează un tren pe ruta Brașov – București Nord, din cauza unor lucrări de infrastructură

Lucrările de infrastructură programate de CFR în perioada următoare vor modifica orarul unor trenuri și unele trasee, anunță CFR Călători. Unul dintre trenurile care nu va mai circula din aprilie este un interregio care asigură legătura între Brașov și Constanța, prin București Nord. 

Astfel, potrivit unui comunicat al CFR Călători, din 1 aprilie, trenul IR 1635 Braşov – Constanţa va fi anulat pe ruta Braşov-Bucureşti Nord şi va circula pe ruta Bucureşti Nord – Constanţa.

Tot de la 1 aprilie, trenul IR 1746 Baia Mare – Bucureşti Nord va circula pe ruta Braşov-Bucureşti Nord şi va avea în compunere grupă de vagoane pentru Constanţa.

„Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din staţii”, precizează CFR Călători într-un comunicat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.