VIDEO. Startup-ul brașovean ATi Studio a creat, în colaborare cu Google, aplicația care te ajută să înveți o limbă străină cu ajutorul realității augmentate

Startup-ul brașovean ATi Studio lansează o aplicație pentru studierea limbilor străine cu ajutorul realității augmentate (AR). Aplicația MondleyAR  va fi disponibilă, inițial, în 7 limbi, urmând ca în luna august lista limbilor străine ce pot fi studiate cu această aplicație să ajungă la 30, scrie profit.ro. Realitatea augmentată introduce elemente virtuale în mediul real. Utilizatorii vor putea conversa cu un profesor virtual, capabil să ofere sfaturi legate de pronunție și sugestii de îmbogățire a vocabularului.

Pentru a crea MondlyAR, aplicație pentru limbi străine care combină realitatea augmentată cu recunoașterea vocală, startup-ul românesc a colaborat cu gigantul american Google. 

Anul trecut, aplicația Mondly a fost premiată de Facebook, în programul FBStart, prin care sunt ajutate companiile digitale să crească. Mondly a fost numită cea mai bună aplicație regională pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Mondly este un startup de succes pe piața internațională, realizând softuri prin care oamenii învață limbi străine.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.