Un nou protest al angajaților la Spitalul de Psihiatrie din Brașov: „Trebuie să facem ceva, pentru că altfel vor continua să ne taie salariile”

După cele două proteste din 17 aprilie Infirmiere, îngrijitoarele, brancadrierii și infirmierele de la Pavilionul de pe strada Mihai Eminescu al Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie au ieșit și vineri în stradă, nemulțumiți de reducerea salariilor. Oamenii au stat aproximativ o oră în stradă și au anunțat că același lucru în vor face și luni, marți și miercuri. De asemenea, ei au anunțat că dacă solicitarea lor principală, revenirea la venitul salarial din luna februarie, nu va fi luată în seamă, vor merge joi la București, unde se va desfășura un protest la care vor participa salariați din toată țara. 

Salariații unității sanitare brașovene au spus că situația lor a fost analizată la Prefectură, dar nu s-a ajuns la nici un rezultat concret. „Trebuie să facem ceva, pentru că altfel vor continua să ne taie salariile”, a declarat una dintre infirmierele care a ieșit vineri în stradă. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.