Trafic restricționat pe strada Dobrogeanu Gherea, mâine și luni sau marți

Primăria Brașov a anunțat că sâmbătă 21 aprilie 2018, vor începe lucrările de punere în siguranță a străzii Constantin Dobrogeanu-Gherea, în dreptul imobilului de la nr. 54 (situat în vârful pantei, pe partea dreapta, în direcția de mers spre Valea Cetății).
Într-o prima etapă, care se va derula pe parcursul zilei de sâmbătă, în intervalul orar 8.00-12.00, se va face salubrizarea versantului.
În a doua etapă, care se va derula în cursul nopții de luni sau marți, în funcție de condițiile meteo, se vor monta panouri de beton, pentru a reduce riscul alunecărilor de teren.
 
Pe perioada derulării lucrărilor accesul auto pe str. Constantin Dobrogeanu-Gherea va fi blocat, cu excepția accesului riveranilor.
În cazul riveranilor, aceștia nu vor avea posibilitatea de a traversa versantul de pe o parte pe alta. Pe partea dinspre centrul orașului, strada CD Gherea va fi închisă de la intersecția cu str. Ecaterina Varga (în dreptul magazinului STAR), iar partea dinspre Valea Cetății va fi blocata după intersecția cu str. Molidului.  

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.