Junioarele III ale Coronei Brașov încep lupta pentru medalie la turneul final

Pentru al şaselea an consecutiv, echipa de junioare III de la Corona Brașov, antrenată de Mihaela Seifer Ciobotaru şi Eugen Ciulei, este calificată la turneul final campionatului naţional de junioare, şi se va bate de miercuri până duminică, la Sfântu Gheorghe, pentru o medalie.  Junioarele III ale Coronei au 31 de victorii și o singură înfrângere în sezonul regulat și la turneul semifinal, iar în ultimul act al sezonului se va duela, în grupa B, cu CSȘ Bacău, Gr. Șc. Energetic Râmnicu Vâlcea și CSȘ Drobeta Turnu Severin.


Chiar dacă a terminat campionatul fără înfrângere, şi a fost învinsă o singură dată la turneul semifinal, antrenoarea Coronei a declarat că nu se gândeşte la medalie în acest moment ci ca va face acest lucru doar când se va afla în ultima fază a turneului. „Aşa m-am obişnuit şi aşa voi face şi acum. Cel mai important lucru pentru mine, la acest turneu final, este meciul pe care o să îl am în faţă zi de zi. Normal că toate echipele care s-au calificat la turneul final îşi doresc medalie, dar nu vreau să mă gândesc doar la medalie şi să scăpăm din vedere paşii pe care trebuie să îi urmăm până ajungem acolo. Normal că simţim presiune, normal că sunt şi emoţii mari dar vom face totul pentru a le transforma în emoţii constructive. Avem o echipă tare frumoasă şi sper foarte tare ca fetele să termine acest campionat aşa cum ştiu eu că îşi doresc”, a spus Mihaela Seifer Ciobotaru.  

Junioarele III ale Coronei sunt în Grupa B a turneului de la Sfântu Gheorghe şi vor juca alături de CSȘ Bacău,  Grupul Școlar Energetic Râmnicu Vâlcea și CSȘ Drobeta Turnu Severin. În grupa A sunt CSM București, Pegasus Târgu Mureș Chimia Râmniu Vâlcea și CSȘ 2 Baia Mare. Primele două  echipe din fiecare grupă se vor califica în semifinalele competiției.

Tot de la Corona Braşov echipa de junioare II, antrenată  de Vasile Curiţeanu şi Eugen Ciulei este calificată la turneul semifinal de la Mediaş  şi echipele de J4 şi J5, antrenate de Mihaela Adam calificate la turneele semifinale care vor avea loc Braşov, respectiv Baia Mare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.