Corona Masters, locul al treilea la Cupa „100 ROMÂNIA”

Echipa de polo masters Corona Brașov a terminat pe locul al treilea Cupa „100 ROMÂNIA”, competiție dedicată categoriei masters. Formația brașoveană a reușit trei victorii, 7-5 cu Dacia Star București, 11-9 cu Palestra și 21-12 cu echipa de juniori a Coronei, pierzând disputele cu Politehnica Cluj (15-19) și Brenntag București (4-12).
Antrenor al centrului de copiii şi juniori Corona Braşov şi component al echipei de masters Corona, George Mihalache a declarat că este mulţumit de felul în care s-a desfăşurat competiţia. „Au fost trei zile frumoase, cu meciuri spectacol, în care toate echipele s-au simţit foarte bine. Am avut în competiţie şi o echipă de juniori de la noi de la club şi pot spune că în ciuda diferenţelor mari dintre noi şi ei, în meciuri totţi i-am ajutat să creeze şi ei faze frumoase. Una peste alta, aceste competiţii, fie ele şi amicale fac bine tuturor şi aduc un plus de viztibilitate poloului”, a declarat George Mihalache.
Învingătoarea turneului a fost Brenntag București, echipă care a avut cinci victorii în cinci meciuri, pe locul al doilea clasându-se Politehnica Cluj. În competiție s-a aflat și o echipă de juniori a Coronei, care a punctat astfel la capitolul experiență. Micii poloiști ai Coronei au reușit și o victorie, 8-5 cu Dacia Star Bucuresti, celelalte rezultate ale lor fiind: 8-22 cu Politehnica Cluj, 12-21 cu Corona Masters, 9-13 cu Brenntag București și 5-8 cu Palestra.

Clasament final
1. Brenntag – 10 puncte
2. Politehnica Cluj – 8 puncte
3. Corona Masters – 6 puncte
4. Dacia Star Bucuresti – 4 puncte
5. Palestra – 2 puncte
6. Corona juniori – 2 puncte

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.