Discursul lui Ludovic Orban, despre funcționari „luați de la coada vacii”, taxat de social-democrata Roxana Mînzatu

Declarația liderului PNL, Ludovic Orban, care, susține că în administrație există „beizade plantate de PSD, de ALDE și de celelalte partide”, iar acești funcționari sunt „incompetenți, luați de la coada vacii, scroafe suite în copac, care populează în momentul de față administrația”, a fost taxată de președintele OFSD Brașov, deputatul Roxana Mînzatu. Deputatul de Brașov a reacționat la declarațiile prea puțin elegante, făcute la sfârșitul săptămânii trecute l Tulcea, de către liderul PNL. 

După această nouă „ieșire“ a lui Orban, Roxana Mînzatu a amintit că de-a lungul istoriei  PNL a dat țării niște oameni politici remarcabili și că au mai fost momente când acest partid afirma că dorește să construiască o Românie a bunului simț. „Acum, discursul liderilor formațiunii este unul al urii, tot mai jignitor, profund nedemn de România în An Centenar. Opoziția înseamnă, mai nou, pentru acești oameni, instigare la conflicte între generații (aluzie la discursul TNL despre «decreței», n.n), dispreț la adresa anumitor profesii, remarci degradante la adresa statutului femeilor. Domnul Orban se întreabă, superior, cum să pui o profesoară de lucru manual premier. Dincolo de faptul că doamna Dăncilă este inginer și a profesat în această meserie, rămâne o întrebare: un profesor poate să fie președinte, dar premier nu? Sau diferența vine din faptul că vorbim de o femeie? Este regretabil să vezi disprețul unui lider politic pentru o profesie. Îi transmit domnului Orban că toți profesorii și profesoarele merită respect. Inclusiv profesorii de odinioară de lucru manual, care ar fi bineveniți și astăzi. Dar, poate, dacă le-am spune profesori de «hand made», de meștesuguri, de activități creative, atunci liberalilor li se va părea mai «funny»?”, a declarat Roxana Mînzatu. 

2 Comentarii

  1. cand primul ministru este proasta gramada, nu stie sa vorbeasca nici macar limba romana corect, nu intelege nimic din textele facute de consilieri pentru a le citi, nu intelege absolut nimic din rolul, atributiile pe care trebuie sa le aibe un PM, cand este o sluga odioasa, cam la fel cum sunt cam toti psd-istii, in slujba condamnatului penal dragnea, marele vostru guru si model in viata, cum tu, o alta psd-ista vi cu astfel de tampenii? evident esti si tu din acelasi aluat atunci.
    Administrează

  2. Roxana Mînzatu o alta sluga a lui PSDragnea nu stie decat sa-i cante in struna sefului de partid. In ultimul timp a devenit foarte vocala poate tatucul Dragnea o sa-a mai dea vreun os de ros. Daca tot are pareri ar trebui sa o preocupe problemele cetatenilor din Brasov nu sa se gudure pe langa seful de partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.