Trotuarul stâng al străzii Mureșenilor intră în șantier. Pe acolo va trece cablul de alimentare pentru Cerbul de Aur

În aproximativ o lună, pe strada Mureșenilor va fi șantier. Trotuarul stâng va fi „desfăcut”, pentru a se îngropa un cablu electric necesar alimentării echipamentelor de la Cerbul de Aur.

„Transformatorul din Piața Sfatului nu mai poate face față, așa că am discutat cu cei de la Electrica, ei urmând să instaleze un cablu de putere mare, care să facă legătura între transformatorul din spatele Bibliotecii Județene și cel din Piața Sfatului. Lucrarea se va realiza pe trotuarul stâng al Străzii Mureșenilor”, a declarat primarul Brașovului, George Scripcaru.

Decizia instalării acestui cablu au fost luată în timpul discuțiilor cu organizatorul principal al Cerbului de Aur, Televiziunea Română. De altfel, primarul a precizat că în timpul acestor întâlniri au fost analizate și alte aspecte tehnice: „Va trebui sa stabilim unde se va amplasa scena. De asemenea,  s-a discutat despre punerea în valoare a clădirilor emblematice, cum este cazul Casei Sfatului sau a Bisericii Negre. Se lucrează acum la un concept privind iluminarea”.

Tot în perioada următoare trebuie stabilite și unele detalii privind evenimentul de deschidere, dar în stabilirea ei se va ține cont de buget. „Primăria Brașov și Consiliul Județean vor  suporta costurile de cazare sau cele de protocol. Discutăm cu Consiliul Județean, astfel încât să împărțim aceste cheltuieli, așa cum a fost înțelegerea inițială”, a mai declarat primarul.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.