FOTO&VIDEO. Încă un val de inundații în județul Brașov. Trei localități sub ape

Localitatea Ormeniș a fost afectată grav de inundații, după ploile torențiale care au căzut sâmbătă după-amiază în zonă. Tot sâmbătă seară au fost probleme cu inundațiile și la Prejmer și Budila.

La Ormeniș, pârâul care trece prin comună a ieșit din albie, iar apele crescute au afectat cel puțin zece gospodării, spun pompierii de la ISU. Aceștia au intervenit cu cu șase motopompe transportabile și remorcabile și cu o motopompă de mare capacitate, pentru a scoate apa din casele și gospodăriile oamenilor.

Pe drumurile din comună s-au format adevărate râuri, care au „luat pe sus“ inclusiv mașini parcate pe marginea străzii. 

 

Tot sâmbătă seara, cadrele ISU Brașov au fost solicitate și la Budila, unde au fost inundate două case și 15 curți.  Acolo s-a intervenit cu 3 motopompe remorcabile și transportabile și o motopompă de mare capacitate.

Potrivit plt. maj. Luiza Dănilă, purtător de cuvânt al ISU Brașov, pompierii au intervenit și în Prejmer, acolo fiind inundate zece case și mai multe curți sau beciuri. În această comună s-a acționat cu 4 motopompe transportabile și remorcabile și o motopompă de mare capacitate.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.