DGASPC Brașov are un nou director general, după plecarea lui Gheorghe Durnă

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov va fi condusă, cu titlu temporar de Gârbacea Julieta Aurelia, care îl înlocuiește pe Gheorghe Durnă. Acesta a condus în ultimii patru ani instituția, ca director general.

Potrivit unei decizii luate azi de plenul Consiliului Județean Brașov, Julieta Aurelia Gârbacea va ocupa postul de director general DGASPC în perioada 12 – 19 octombrie, după care se va organiza concursul de ocupare a funcției.

Gheorghe Durnă părăsește funcția de director general al DGASPC pe 12 octombrie, când va ieși la pensie, ca urmare a îndeplinirii stagiului de cotizarew și a vârstei standard de pensionare.

Înainte de ieșirea la pensie a lui Gheorghe Durnă, plenul CJ Brașov a aprobat și anularea sancțiunii disciplinare aplicate acestuia în toamna anului trecut, în urma unor controale făcute la centrele de asistență social din subordinea DGASPC. Potrivit secretarului județului Brașov, Maria Dumbrăveanu, anularea hotărârii de sancționare a directorului general al DGASPC vine după ce acesta a atacat în instanță decizia de anul trecut a CJ, iar de curând a obținut o decizie definitivă în favoarea sa. 

Gheorghe Durnă a fost sancționat disciplinar în toamna anului trecut, pentru încălcarea prevederilor legale referitoare la îndatoririle funcției de director general, fiindcă a refuzat să pună în aplicare două hotărâri ale Colegiului Director al DGASPC, luate încă din primăvară.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.