FOTO. Corona Brașov a ținut la respect CSM București aproape un meci întreg

Handbalistele Coronei au făcut un joc excelent duminică, în sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”, în faţa titratei echipe a CSM Bucureşti, pe care a condus-o vreme de aproape 50 de minute. Handbalistele antrenate de Ion Crăciun au pierdut cu scorul de 22-20, însă la pauză ele au fost cele care au condus cu aceeaşi diferenţă de două goluri, 12-10.

Cu o echipă tânără dar mult mai închegată şi dornică să lupte împreună, şi cu un portar, Diana Popescu, extrem de sigură pe ea, Corona a reuşit să ţină piept unor jucătoare care au câştigat sau luptă să câştige Liga Campionilor. Chiar dacă a ratat şansa de a obţine un rezultat bun, Corona a fost aplaudă la scenă deschisă de o sală arhiplină, care s-a bucurat de un spectacol pe cinste.

Pentru Corona au marcat: Buceschi 5, Dmitrovic 5, Tîrcă 3, Chiricuţă 3, Ciuciulete 2, Vetkova 1, Popescu 1.

La finalul partidei, antrenorul Coronei Ion Crăciun a declarat: „A fost un joc bun, în faţa unei echipe bune şi a unui public minunat şi chiar mă doare că nu am putut să le oferim mai mult. Însă, în astfel de meciuri, orice greşeală costă scump. În prima repriză, cât au fost mai proaspete au și gândit și am ținut jocul în mână cum am vrut noi. În repriza a doua însă, și pe fond de oboseală am făcut câteva greșeli pe care din păcate, cu echipe de nivelul ăsta, nu ai voie să faci. Cu toate acestea, fetele sunt în momentul ăsta cu mai multă încredere în ele, cu mai mult tupeu în joc și aș vrea să le văd chiar mai obraznice, să nu se mai uite la numele de pe tricoul jucătoarei pe care o au în față. Și noi avem o echipă bună, şi cred eu că putem mult mai mult de acum încolo”. Tehnicianul Coronei aspus că a fost emoţionat să vadă un public atât de frumos şi suferă că echipa nu le-a putut oferi un rezultat pozitiv pe care îl meritau cu prisosinţă.

„Noi am zis că obiectivul nostru este să readucem publicul la sală și îmi pare nespus de rău că nu am reușit să îi facem să plece acasă bucuroși, cu o victorie. Meritau, au fost tare frumoşi, a fost o sală arhiplină, care a așteptat de la noi un pic mai mult. Eu cred că puteam să dăm mai mult azi, dar depinde de noi de acum încolo, mai putem să muncim mai mult iar data viitoare să fim mai buni”. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.