Alegătorii din Brașov își pot găsi secția de votare la Referendumul din 6 – 7 octombrie pe site-ul Primăriei

Primăria Brașov a activat vineri dimineața aplicația prin care alegătorii pot afla la ce secție de votare sunt arondați. Astfel pe portalul  www.brasovcity.ro este disponibilă „Caută secția de votare”, care te trimite la harta orașului: http://serviciiharta.brasovcity.ro/webgis2update/?SiteGuid=d6b567db-698a-4276-a85b-7c75a239ec90

În partea dreapta sus a hărții este meniul de căutare pentru secții de votare (este sub forma unei lupe). După ce apăsam pe aceasta se va deschide meniul de căutare secție în funcție de adresa de domiciliu. 

Pe hartă sunt trecute toate secțiile de votare din Brașov având ca simbol o ștampilă.

Pe de altă parte, Primăria Brașov a reamintit cetățenilor, care la alegerile anterioare votau la secțiile din incinta Școlii Gimnaziale nr. 4, că aceste secții de votare s-au mutat temporar  Liceul de Arte Plastice și la Școala Gimnaziala nr. 25: 

– cetăţenii care au domiciliul pe străzile Cernei, Diana, Eftimie Murgu, Padina, Vârful cu Dor, arondaţi la secţia de votare nr. 72, precum şi cei care au domiciliul pe Bulevardul Muncii numere impare, şi străzile Calcarului şi Oltului, arondaţi la secţia de votare nr. 73, îşi pot exprima opţiunea la Liceul de Arte Plastice.

– cetățenii care au domiciliul pe Bulevardul Muncii, numere pare, şi strada Ghindei, arondați secţiei de votare nr. 74, cei care au domiciliul pe strada Jepilor  nr. impare 1-9 şi nr. pare 2- 20, arondaţi secţiei 75, precum şi cetăţenii de pe străzile Alexandru Odobescu, Alexandru Papiu Ilarian, Artarului, Carpenului, Doinei, Micu Klein, Pictor Nicolae Grigorescu, Someșului, Temeliei, arondaţi secţiei 76, şi cei de pe străzile Crişului şi Vasile Alecsandri, de la secţia nr. 77, îşi vor putea manifesta opţiunile la Şcoala Gimnazială nr. 25.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.