Primăria Brașov caută „experți cheie“ pentru viitoarea Sală Polivalentă de la Bartolomeu

Primăria Brașov a lansat pe platforma de achiziții publice SICAP anunțul de licitație pentru contractareea serviciilor elaborare a Studiului de Fezabilitate și Proiectului Tehnic aferente viitoarei Săli Polivalente de la Bartolomeu. 

Contractul este estimat la 3.375.000 lei + TVA și poate fi ofertat până la data de 7 decembrie, ora 12. 
Criteriul de atribuire va fi cel mai pun raport calitate-preț, astfel:

  • Preţul ofertei. Componenta financiară – 40 %; 
  • Experienţa experţilor cheie – concretizată în numărul de proiecte/contracte la nivelul cărora au îndeplinit același tip de activități sau activități similare celor pe care urmează sa le îndeplinească în viitorul contract-24 %;
  • Demonstrarea unei metodologii adecvate de implementare a contractului, precum şi o planificare adecvată a resurselor umane şi a activităţilor – 36 %;

După atribuirea contractului, câștigătorul va avea la dispoziție 9 luni să realizeze documentația solicitată. 

Reamintim că, în conformitate cu tema de proiectare, Primăria Brașov solicită realizarea unei săli multifuncţionale cu scopul de a oferi o dotare modernă pentru organizarea de evenimente sportive în sală, concerte, congrese şi alte evenimnete culturale, pe amplasamentul fostului Stadion municipal, în zona de nord a municipiului Braşov, strada Cristianului. (Mai multe detalii despre viitoarea sală polivalentă, AICI). 

,,Marţi am postat pe SICAP anunţul de licitaţie pentru elaborarea SF-ului şi a proiectului tehnic pentru construirea sălii polivalente de la fostul stadion Municipal. Am pregătit cu multă atenţie această procedură, pentru a fi siguri că nu vor exista piedici în derularea acestei licitaţii, dar şi pentru a ne asigura că vom avea un proiect care să fie implementat în cele mai bune condiţii, mai ales că am beneficiat şi de experienţa celor din Cluj, singurii din România care au mai construit o astfel de sală. Din acest punct de vedere, pot spune că avem un avantaj, pentru că acum ştim care sunt greutăţile care pot apărea în timpul realizării unui astfel de proiect. Un alt avantaj al Braşovului este suprafaţa generoasă de care dispune pentru construirea acestei săli – vorbim de aproximativ 10 hectare – astfel că avem o flexibilitate mai mare în elaborarea proiectului, dar şi în amenajările exterioare, plecând de la parcări şi ajungând la zone verzi, zone de promenadă, terenuri de sport în aer liber. Proiectantul va trebui să ţină seama de faptul că această sală va trebui să asigure condiţiile necesare pentru desfăşurarea de competiţii sportive la nivel olimpic, dar şi să fie îndeajuns de flexibilă, astfel încât să putem organiza concerte sau alte evenimente culturale sau sociale. Sper să finalizăm cât mai repede licitaţia pentru SF şi proiectare, astfel încât să putem avea un termen clar pentru realizarea acestui proiect. Este un proiect care va aduce beneficii vieţii sportive şi culturale din oraşul nostru, economiei şi statutului de oraş turistic al Braşovului, iar aceste lucruri vor fi benefice pentru fiecare braşovean”, a declarat primarul George Scripcaru.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.